top of page
  • kijogylden

Kære dig der har det svært lige nu

Kære dig, der har det svært lige nu. Det har jeg også haft! Vid at der er en vej, selvom det ikke føles sådan lige nu. Der er en vej ud af de svære og tunge følelser, der føles overvældende lige nu. Du kan måske ikke se den lige nu, men stille og roligt danner der sig en lille sti, som med tiden vil vokse sig større og større og pludselig er det ikke længere en sti, men en vej. Måske skal du række ud og bede om hjælp. Det skulle jeg… Det at der var en anden, der var vidne til min smerte, min følelser og frustrationer var en redning. Der var en der passede på mig, troede på at det nok skulle blive bedre og hjalp mig med, at se stien. Måske skal du sige det højt… Det gjorde jeg… Jeg sagde det højt til mine venner og familie. På den måde kunne de forstå min situation lidt bedre. Når igen ved noget, er der ingen der kan række ud. Det kan føles SÅ utroligt ensomt at gå med de tunge følelser alene. Det gjorde det i hvert fald for mig! Kære dig der har det svært, lige nu… Der er en vej, prøv at kigge op, måske skal du række ud, sige det højt og bede om hjælp? Jeg er lige her, hvis du mærker at hjælpen kan komme i form af lyttede øre, en trygt rum at være i og det at dykke ned i dit åndedræt. Alt det bedste til dig, Kijo


16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page