top of page
  • kijogylden

Stress skal ikke fixes!


Stress skal ikke fixes


Nej det skal det ikke og jeg kan desværre ikke fixes din stress.


Men jeg kan lære dig at se bag om din stress.

Hvad er det, der gør dig stresset?

Hvor mærker du stressen?

Hvordan føles din krop og dit sind når du er stresset?

Hvilken fysiske symptomer giver din krop dig når du er stresset?


Måske føler du ikke at du kan trække vejret ordentligt, dit åndedræt kan være meget hurtigt og overfladisk, du føler dig måske let forpustet.

Måske oplever du ingen overskud i din hverdag, du er totalt flad for energi når du vågner om morgen og lever først når morgenkaffen er kicket ind.


Måske oplever du det der, totalt irriterende tick i det ene øje, som bare konstant kører derudad. Måske hamre dit hjerte med 180 km i timen, og næsten føles som om det er ved at hoppe ud af din brystkasse. Det kan også være at du oplever, at vågne med hovedpine hver dag på trods af at du sjælden har hovedpine. Hovedpinen kan være så slem at den ikke kan fjernes af smertestillende.


Du kan have let til tåre også selvom du ikke ved hvad du er ked af. Du kan havde svært ved at overskue at skulle være noget for nogen, selv det at være forældre for dine børn er blevet helt uoverskueligt.

Det kan også være at du helt har svært ved at mærke dine børn, mærke deres og din partners kærlighed.


Dette er signaler om at noget ikke er som det skal være, at du og din krop er stresset.


Når vi i samarbejde finder svarene på disse spørgsmål og finder ind til dine kropslige reaktioner, kan vi begynde at arbejde på at afhjælpe din krop og dit sind ud af den stressede tilstand.


Du kan lærer at arbejde med det rolige sammenhængende åndedræt til at berolige dit nervesystem, så du får slukket for stresskontakten.

Du kan lærer at bruge dit åndedræt aktivt til at berolige dit nervesystem, når stressen føles overvældende.

Åndedrættet bliver på denne måde dit anker, som du kan holde fast ved når stormen raser og kroppen og sindet føles tungt.


Åndedrættet er genialt på den måde, for du har det altid med dig, overalt hvor du går. Du har altid et værktøj til at berolige dit nervesystem med dig. Og det er hurtigt og nemt at anvende, med de rigtige teknikker.


Igennem åndedrætsterapi kan du finde ind til kernen af dine stresstriggere og jeg vil sammen med dig lægge en plan for hvordan du navigere i livet med dem. På den måde kan du stadig leve et godt liv med forøget energi og livskvalitet, på trods af stressen.


Alt det bedste Kijo Enter

Skriv til

26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page