top of page
  • kijogylden

Hvad er åndedrætsterapi?

Opdateret: 7. mar. 2022


Hvad er åndedrætsterapi?

Åndedrætsterapi er en blid form for kropsterapi, hvor kroppen er i fokus.

Hvis jeg skulle beskrive det med 3 andre ord ville det være ”Mærk dig selv”

Åndedrætsterapiens fokus er på at få dig til at trække vejret frit og helt ned i maven.

Jeg anvender metoden ”bevidst sammenhængende vejrtrækning” (BSV). I BSV anvender vi åndedrættet på en bevidst måde, hvor ind og udånding er lige lange, således vil din krop blive fyldt op med ny ilt. Samtidig med at dit blod iltes på ny, stimulerer åndedrættet det autonome nervesystem og din krop indtræder i en tilstand af total afslappelse.

Det er i denne tilstand at arbejdet begynder. Når du er i tilstanden af total afslappelse, lukkes der ned for den rationelle del af hjernen og den får lov til at holde en pause. Når den rationelle del af hjerne holder pause, har du en direkte kanal til dit indre. Igennem den kanal har vi mulighed for at arbejde med dine gamle psykiske blokeringer, begrænsende overbevisninger, chok, traumer, dårlige oplevelser og situationer du har oplevet igennem din barndom og dit voksne liv. Oplevelser som har sat sig i dig.

Det er meget forskelligt hvordan det føles at arbejde med sig selv på denne måde, men fælles for alle er at, de oplever det som en blid og nænsom måde, hvor din krop bearbejder og integrere det du kommer i kontakt med.

I åndedrætsterapien mener vi, at kroppen og sindet hænger sammen, så hvis du er anspænd psykisk, spænder du op fysisk.

Dette er den ubevidst mekaniske og du vil derfor ikke være bevidst om det før du arbejder med de kropslige spændinger.

Jeg lærer dig at arbejde med det rolige sammenhængende åndedræt til at berolige dit nervesystem, så du mulighed for at slippe både kropslige og psykiske spændinger.

Jeg lærer dig at bruge dit åndedræt aktivt til at berolige dit nervesystem. Dit åndedræt bliver på denne måde dit anker, som du kan holde fast ved når kroppen og sindet føles tungt.

Åndedrættet er genialt på den måde, for du har det altid med dig, overalt hvor du går. Du har altid et værktøj til at berolige dit nervesystem med dig. Og det er hurtigt og nemt at anvende, med de rigtige teknikker.

Jeg kører de næste to måneder med intro tilbud på åndedrætsterapi, så du får 90 minutters behandling for 800 kr.

Skriv en besked til mig hvis du er nysgerrig og vil vide mere om hvad jeg kan hjælpe dig med eller hvis du vil bestille en tid.

De bedste hilsner Kijo


23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page